Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-09@14:22:06 GMT

آغاز ساخت فصل سه نون خ بعد از کرونا

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۵۹۴۹

آغاز ساخت فصل سه نون خ بعد از کرونا

تهیه‌کننده سریال «نون خ» درباره کم شدن تعداد قسمت‌های فصل دوم این سریال، گفت: برای اینکه شبکه در ابتدای ماه مبارک رمضان سریال جدیدش را آغاز کند، زمان هر قسمت را مقداری بالا بردیم تا در ۱۵ قسمت و یک شب پیش از آغاز ماه مبارک به اتمام برسد.

مهدی فرجی _ تهیه‌کننده سریال «نون‌خ» _ درباره اینکه به نظر می‌رسید سریال در میانه قصه پایان یافته است، گفت: داستان این سریال ادامه‌دار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فصل اول سریال نیز داستان تمام نشد تا ادامه داستان در فصل دوم روایت شود.

فرجی گفت: از ابتدا هم قرار بود در ۱۷ قسمت داستان به همین جا ختم شود، ولی چون ماه مبارک رمضان در پیش بود و شبکه یک باید سریال جدید را از اول ماه مبارک روی آنتن می‌برد، زمان هر قسمت را بالا بردیم و سریال در ۱۵قسمت پخش شد.

تهیه‌کننده سریال «نون خ» درباره زمان تولید فصل جدید این سریال نیز گفت: بخش قابل توجهی از داستان فصل سه نوشته شده و مراحل تولید فصل سوم پس از اعلام آمادگی شبکه یک و هماهنگی‌های لازم با شبکه و همچنین عبور از موانعی چون بیماری کرونا آغاز می‌شود.

فرجی با اشاره به آمار اعلام شده از میزان رضایت مخاطبان از «نون خ»، گفت: مردم در فصل یک هم از سریال استقبال کردند و طبیعتا انتظار می‌رفت که فصل دوم هم از اقبال خوبی مواجه شود. با وجود اینکه که این سریال در مناسبت خاصی چون ماه مبارک یا ایام نوروز پخش نشد، با استقبال خوبی همراه شد./خبرآنلاین

دلیل پایان مبهم و نیمه‌کاره فصل دوم «نون.خ»

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ماه مبارک فصل دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۵۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آپاراتچی» اقتباسی از داستان یک قهرمان مردمی/ چرا اقتباس کم است؟

به گزارش خبرنگار مهر، روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت نشست « از کتاب تا پرده نقره‌ای» با بررسی فیلم «آپاراتچی» با حضور قربانعلی طاهرفر کارگردان، حسین تراب‌نژاد فیلمنامه‌نویس و مسعود ملکی مجری طرح «آپاراتچی» در سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد.

طاهرفر که اولین تجربه کارگردانی فیلم بلند سینمایی خود را با «آپاراتچی» تجربه کرده است، در ابتدای این نشست گفت: پیش از این تجربه ساخت سریال و تله‌فیلم را داشتم. دکتر روح‌الله رشیدی کتاب «آپاراتچی» را بر مبنای زندگی جلیل طائفی، یک قهرمان مردمی اهل تبریز نوشته که این فرد هنوز در قید حیات است. من از جلیل طائفی برای ساخت «آپاراتچی» کمک گرفتم که در راه خود و ساخت فیلم در دهه ۶۰ ثابت قدم بود. وی در تقابل با تحجر غیردینی و همچنین روشنفکری خودش یک بنیاد سینمایی تک‌نفره است و فیلم خود را به تنهایی به مرحله اکران می‌رساند. درآمدهای فیلم را هم صرف جبهه و جنگ می‌کند.

وی یادآور شد: مجری طرح حمایت ویژه‌ای در ساخت فیلم داشت. کار اقتباسی مبتنی بر ۲ رکن منبع خوب و نویسنده خوب است و آقای تراب‌نژاد این فیلم‌نامه را قریب به ۱۰ بار بازنویسی کرد. در چنین شرایطی مشتاقم مجدد فیلم اقتباسی بسازم، هر چند این ژانر هنوز جایگاه خود را در سینمای ایران باز نکرده است.

سپس حسین تراب‌نژاد درباره روند نگارش فیلمنامه «آپاراتچی» توضیح داد: حدود ۲۰ کتاب را از منظر قابلیت اقتباسی‌بودن به فیلم سینمایی بررسی کردم. کتاب «آپاراتچی» اولین اثری بود که در بین آن کتاب‌ها انتخاب کردم. با چند بار خواندن کتاب تصاویر سینمایی را استخراج کردم و روایت پیوستگی تصاویر را آماده کردم. فضای شهر تبریز و روابط اجتماعی دهه ۶۰ را با کمک دوستانم بازسازی کردم. تخیل من به داستان کتاب اضافه کردم. این داستان ظرفیت ایجاد درام مرکزی ما را داشت و موقعیت جالبی بود که فیلم‌ساز برای ساخت فیلم خودش درگیر ماجراهایی می‌شود.

وی اظهار کرد: هر کتابی قابلیت اقتباس ندارد. من سعی می‌کنم در مرحله اول برای اقتباس از یک اثر مکتوب، یک شخصیت در داستان کشف کنم که انگیزه حرکت در داستان را ایجاد کند. اگر کتاب، تصویر سینمایی به فیلم‌نامه‌نویس ندهد اما انگیزه کافی برای خلق فیلم‌نامه را ایجاد کند، انجام کار ممکن است. ما در «آپاراتچی» بیشتر کار مهندسی در متن را داشتیم که تصاویر سینمایی را به هم پیوند دهیم و زمان فیلم‌نامه بالا بود و چندین بار آن را کوتاه کردیم تا نتیجه کارمان منسجم‌تر شد.

تراب‌نژاد تاکید کرد: مهم است در روایت فیلم به ویژه در فیلم‌های مرتبط با زندگی شهدا، تحریف تاثیرگذاری داشته باشیم. این یک اصل مهم است و شاید بتوان در برخی از سوژه‌ها بنا به ضرورت درام، تحریف اثرگذاری انجام داد.

مسعود ملکی مجری طرح فیلم «آپاراتچی» هم در ادامه این نشست گفت: در تاریخ معاصر ایران به تاریخ فرهنگی و مردمی توجه نشده است. ایده تاریخ شفاهی جبهه فرهنگی انقلاب نطفه «آپاراتچی» را ایجاد کرد.

وی متذکر شد: ناشران حق انتشار خود را می‌فروشند و حق بالایی را دریافت نمی‌کنند. کارگردانان تالیف را به کارهای اقتباسی ترجیح می‌دهند و این عاملی برای کم بودن آثار سینمایی اقتباسی در ایران است.

سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

کد خبر 6101266 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • «آپاراتچی» اقتباسی از داستان یک قهرمان مردمی/ چرا اقتباس کم است؟
  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول
  • نقدی بر سریال افعی تهران ساخته سامان مقدم/ به جای سرکوب معلول باید علت‌ها واکاوی شوند
  • «باران کوثری» سه داستان کوتاه را برای نابینایان روایت کرد
  • بهترین سریال‌های کره‌ای در ژانر ماورائی؛ از «ورطه» تا «جهنم»
  • ۵ «آخرالزمان» کمتر دیده‌ شدۀ کره‌ای؛ از مِه زامبی‌ساز تا زامبی‌ها در چوسان!
  • رویان، مهیار عیار و چند سریال دیگر
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۱۰ دهم ( دانلود قسمت 10 افعی تهران ) حجم رایگان
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت 10 با حجم رایگان
  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول؛ از Women at War تا Parade’s End